Miljöö

Kun astut Zhèniin, siirryt erilaiseen maailmaan. Klassiset värit ja sisustuksen uniikit yksityiskohdat kohtaavat ympäristössä, jossa on kaikuja eilisen eleganssista ja maailman käänteistä. Tervetuloa Navigatortaloon.

Navigatortalon historiaa

Elettiin vuotta 1905 Helsingissä. Kaupunkilaiset saivat tuoreeltaan todistaa vasta valmistunutta Navigatortaloa, Harald Neoviuksen suunnittelemaa jugend-tyylin taidonnäytettä. Suomen Höyrylaiva Osakeyhtiö toimi rakennuksessa seuraavat 50 vuotta; monet merten ylitykset ja kauppasopimukset suunniteltiin näiden seinien sisällä, ja enemmän kuin muutamaa lasia kilisteltiin baaritiskillä niiden kunniaksi. Uusin kappale rakennuksen rikkaassa historiassa kirjoitetaan Zhènin keittiössä.

Rakennuksen historia merenkäynnin saralla käy yhteen Zhènin kanssa, onhan vesi yksi fengshuin viidestä elementistä. Vesi on perinteisesti yhdistetty hyvään energiaan, uusiin mahdollisuuksiin ja menestykseen.

  • Harald Neoviuksen suunnittelema rakennus valmistui 1905
  • Toiminut mm. laivayhtiöiden ja varustamoiden liiketalona
  • 1920-luvulla muutoksia David Frölander-Ulfin piirtämänä
  • Suomen ensimmäinen kiinalainen fine dining -ravintola avautui 2021

Elämyksiä Zhènissä

Kulttuurien herkullinen kohtaaminen

Kiinassa ruoka on tapana jakaa pöytäseurueen kesken. Zhènissä annoskoko on suunniteltu siten, että asiakkaat voivat hyvin mielin tilata useita ruokalajeja ja kokeilla kaikkea, mitä on tarjolla. Makujen löytömatka odottaa sinua.

Herkkuja suulle ja silmille

Zhènissä työskentelevät kokit ovat alansa tinkimättömiä ammattilaisia. He ovat omistautuneet aitojen kiinalaisten makujen tarjoamiseen. Zhènin annokset ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä, nautintoa suulle ja silmille.

Parhaat juomat idästä ja muualta

Laadukkaat juomat tekevät ruokaelämyksestä täydellisen. Zhènissä pääset nauttimaan monipuolisen valikoiman laatuoluita, väkeviä ja viinejä eri puolilta maapalloa. Kaikki valikoimastamme löytyvät juomat ovat tarkoin valittuja.